Nytt jobb? Vi förstärker vårt säljteam med upp till 3 säljare!

Bilbörsen i Linköping växer, vår nya moderna fullserviceanläggning byggs för fullt ute i Mörtlösa Handelsområde, inflyttning sker hösten 2019.

Vi söker nu säljare som vill jobba med Kia, Sveriges tredje största bilmärke och Subaru, Sveriges mest nöjda bilägare. Vi söker dig som brinner för försäljning, är resultatorienterad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Kia, Subaru samt begagnade bilar av alla märken. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella privat/ företagskunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att demonstrera bilar, offerera, skapa order, proaktiv företagsbearbetning samt leverera bilen till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också provkörningar samt svarar på frågor om våra olika produkter och tillval, både i hallen samt via telefon och mail. Du kommer även arbeta med att annonsera bilar på nätet, se till att rätt information finns i bilhallen och att genomföra gemensamma säljaktiviteter.

Kvalifikationer/personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett gott sinne för siffror och affärer, som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett engagerat säljteam som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en lagspelare. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig
En arbetsplats där våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling.

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår helgtjänstgöring enligt schema.
  • Arbete med ett av branschens snabbast växande varumärken.
  • Kvalificerad, löpande utbildning inom ditt arbetsområde.
  • Ett lönesystem där du kan påverka din egen lön.
  • Tjänstebil.

Ansökan:
Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till 

jobb@bilborsen.com

Märk mailet med Bilförsäljare Bilbörsen

Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Sista ansökningsdag 28 februari 2019.